Logo warme bestemmingen

Hotel Allsun Albatros

Allsun Hotel Albatros biedt een rustige omgeving, drie zwembaden en een subtropische tuin waar je heerlijk kunt relaxen op een ligbedje. Daarnaast kun je genieten van een massage in het wellnesscentrum en de prachtige stranden van Costa Teguise liggen op loopafstand. Met een all-inclusive verblijf is het plaatje helemaal compleet!
De zwembaden van allsun

8,3

Vergelijk prijzen van:

of bij...

Allsun Albatros

Positief beoordeeld door:

Luxe ontspanning op Lanzarote

Allsun Hotel Albatros is een prachtig hotel dat zich bevindt in Costa Teguise, een levendige badplaats op Lanzarote. Het hotel is ontworpen met oog voor detail en biedt een elegante en moderne uitstraling. Het is gelegen op slechts 500 meter afstand van het prachtige zandstrand Playa de las Cucharas, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van de zon en de zee.

Het hotel heeft in totaal 276 kamers, verdeeld over meerdere gebouwen. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een gezellige kamer voor twee personen of een ruim appartement voor het hele gezin, Allsun Hotel Albatros heeft het allemaal.

Voordelig Allsun Albatros boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel op Lanzarote misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Lanzarote? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels. Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

zwembad van hotel riu paraiso lanzarote
Lanzarote - Spanje

Riu Paraiso Lanzarote

Boek Allsun Albatros voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs