Logo warme bestemmingen

Hotel Seaside Los Jameos

Hotel Seaside Los Jameos Playa in Puerto del Carmen is dé keus voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een hotel aan de boulevard met all inclusive mogelijkheden. Dit stijlvolle viersterren hotel op Lanzarote biedt niet alleen comfortabele kamers, maar ook twee zwembaden, kinderfaciliteiten, sportmogelijkheden en een wellnesscentrum. Daarnaast bevindt het hotel zich op een ideale locatie aan de boulevard van Puerto del Carmen, slechts een steek de boulevard over en je staat met je voeten in het zand!
zwembad van hotel seaside los jameos playa in lanzarote

8,9

Vergelijk prijzen van:

of bij...

Seaside Los Jameos

Positief beoordeeld door:

Perfect gelegen aan boulevard in Puerto del Carmen

Hotel Seaside Los Jameos Playa ligt aan de populaire boulevard van Puerto del Carmen op het prachtige eiland Lanzarote. Dit schitterende viersterrenhotel biedt een stijlvolle en sfeervolle omgeving voor een onvergetelijke vakantie.

Met diverse faciliteiten, comfortabele kamers en een geweldige ligging, is Hotel Seaside Los Jameos Playa zeker een goede keuze voor jouw volgende vakantie op Lanzarote!

Voordelig Seaside Los Jameos boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel op Lanzarote misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Lanzarote? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels.

Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

zwembad van hotel riu paraiso lanzarote
Lanzarote - Spanje

Riu Paraiso Lanzarote

Boek Seaside Los Jameos voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs