Logo warme bestemmingen

Hotel Lanzarote Village

Met het strand praktisch voor de deur, ruime en comfortabele kamers, een fijn zwembad en talloze sportfaciliteiten, biedt Lanzarote Village alles wat je nodig hebt voor een (betaalbare) vakantie. Daarnaast kun je genieten van het all-inclusive verblijf en de vele activiteiten die worden aangeboden. Verken de omgeving met een huurauto of boek een excursie naar bezienswaardigheden zoals Nationaal Park Timanfaya, de zondagsmarkt van Teguise en de cactustuin van César Manrique!
zwembad van hotel lanzarote village op lanzarote

8,5

Vergelijk prijzen van:

of bij...

Lanzarote Village

Positief beoordeeld door:

Ontdek het prachtige Lanzarote vanuit Lanzarote Village

Lanzarote Village! Dit prachtige hotel in Puerto del Carmen biedt een geweldige vakantie-ervaring vlak bij het strand. Ontdek de hoogtepunten van het hotel, geniet van de uitstekende faciliteiten en service, verken de comfortabele kamers en leer meer over de fantastische locatie en omgeving. Waarom zou je dit hotel kiezen voor je volgende vakantie? Laten we eens kijken!

Voordelig Lanzarote Village boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel op Lanzarote misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Lanzarote? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels. Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

zwembad van hotel riu paraiso lanzarote
Lanzarote - Spanje

Riu Paraiso Lanzarote

Boek Lanzarote Village voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs