Logo warme bestemmingen

Hotel H10 Tindaya

Met meerdere zwembaden, een wellnesscentrum en een prachtig strand voor de deur, kun jij in H10 Tindaya in Costa Calma genieten van alle rust en schoonheid die Fuerteventura te bieden heeft. Het hotel biedt ook diverse restaurants, sportfaciliteiten en activiteiten voor kinderen. Wauw!
Hotel H10 Tindaya op fuerteventura

8,6

Vergelijk prijzen van:

of bij...

H10 Tindaya

Positief beoordeeld door:

Geniet van zwembaden, wellnesscentrum en het heerlijke zandstrand!

H10 Tindaya in Costa Calma is een prachtige viersterrenhotel op Fuerteventura en de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een onvergetelijke vakantie.

Met een ideale locatie direct aan het brede zandstrand en een scala aan faciliteiten en services, zal H10 Tindaya zeker aan al je vakantiebehoeften voldoen

Voordelig H10 Tindaya boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel op Fuerteventura misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Fuerteventura? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels.

Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

Hotel H10 Tindaya op fuerteventura
Fuerteventura - Spanje

H10 Tindaya

Boek H10 Tindaya voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs