Logo warme bestemmingen

Hotel Barcelo Aruba

Bij Barcelo Aruba kun je volledig ontspannen dankzij het all-inclusive aanbod met 6 diverse restaurants, je hebt zowel de keuze tussen buffetten en à la carte diners. Het zwembad is perfect om te relaxen met een buitenwhirlpool en voor de kids is er een speeltuin en miniclub, terwijl sportliefhebbers kunnen fitnessen, tennissen of beachvolleyballen! Het wellnesscentrum biedt nog meer ontspanning en er is ook een casino!
uitzicht barcelo aruba

8,9

Vergelijk prijzen van:

of bij...

Barcelo Aruba

Positief beoordeeld door:

Direct aan het witte strand van Palm Beach!

Tijdens je verblijf in Barcelo Aruba kun je genieten van het gemak van all-inclusive dineren. Er zijn zes restaurants om uit te kiezen, variërend van buffetten tot à la carte diner mogelijkheden (waarbij reserveringen worden aanbevolen). Heb je dorst of trek? Er zijn 6 bars waar je terecht kunt voor drankjes en snacks!

Het zwembad van Barcelo Aruba is ideaal om te ontspannen en biedt voldoende ligbedden en parasols voor comfortabel zonnebaden. Badhanddoeken liggen klaar voor gebruik, en er is ook een buitenwhirlpool voor extra ontspanning.

De kids kunnen zich prima vermaken in Barcelo Aruba, of ze nu nieuwe vriendjes maken in de speeltuin, plezier hebben in het zwembad of deelnemen aan activiteiten in de miniclub (voor kinderen van 4-12 jaar), ook is er een animatieteam dat dagelijks zorgt voor vermakelijke programma’s, geschikt voor alle leeftijden

Voordelig Barcelo Aruba boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel in Oranjestad misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Aruba? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels.

Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

uitzicht barcelo aruba
Oranjestad - Aruba

Barcelo Aruba

Boek Barcelo Aruba voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs