...

Hotel Barcelo Aruba

Bij Barcelo Aruba kun je volledig ontspannen dankzij het all-inclusive aanbod met 6 diverse restaurants, je hebt zowel de keuze tussen buffetten en à la carte diners. Het zwembad is perfect om te relaxen met een buitenwhirlpool en voor de kids is er een speeltuin en miniclub, terwijl sportliefhebbers kunnen fitnessen, tennissen of beachvolleyballen! Het wellnesscentrum biedt nog meer ontspanning en er is ook een casino!

Barcelo Aruba

Positief beoordeeld door:

Direct aan het witte strand van Palm Beach!

Tijdens je verblijf in Barcelo Aruba kun je genieten van het gemak van all-inclusive dineren. Er zijn zes restaurants om uit te kiezen, variërend van buffetten tot à la carte diner mogelijkheden (waarbij reserveringen worden aanbevolen). Heb je dorst of trek? Er zijn 6 bars waar je terecht kunt voor drankjes en snacks!

Het zwembad van Barcelo Aruba is ideaal om te ontspannen en biedt voldoende ligbedden en parasols voor comfortabel zonnebaden. Badhanddoeken liggen klaar voor gebruik, en er is ook een buitenwhirlpool voor extra ontspanning.

De kids kunnen zich prima vermaken in Barcelo Aruba, of ze nu nieuwe vriendjes maken in de speeltuin, plezier hebben in het zwembad of deelnemen aan activiteiten in de miniclub (voor kinderen van 4-12 jaar), ook is er een animatieteam dat dagelijks zorgt voor vermakelijke programma’s, geschikt voor alle leeftijden

Voordelig Barcelo Aruba boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Vakantiediscounter

Hotel informatie

Gelegen aan het prachtige Palm Beach biedt Barcelo Aruba een scala aan eetgelegenheden, waaronder ‘The Palm’, ‘L’Olio’, ‘Mexico Lindo’, ‘Kyoto’, ‘Aruba Seafood’ en ‘The Beach Club’. Van zonsopgang tot in de late uurtjes kun je genieten van een scala aan voorzieningen en luxe, van buffetten tot drankjes die de hele dag worden geserveerd. Hier kun je het ritme van Aruba ervaren en genieten van een vakantie die elke dag belooft een paradijs te zijn.

Voor de kinderen is Barcelo Aruba een speeltuin vol plezier. De miniclub verwelkomt kinderen van 4 tot 12 jaar met diverse activiteiten, terwijl het animatieteam ervoor zorgt dat elke dag boeiend is voor de kinderen. Als je wat meer actie zoekt, kun je tennissen, fitnessen of beachvolleyballen. De receptie staat altijd klaar om je te helpen, en er zijn boetiekjes en een handige wasservice beschikbaar.

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Vakantiediscounter

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel in Oranjestad misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Aruba? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels.

Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

Boek Barcelo Aruba voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.