Logo warme bestemmingen

Hotel Beatriz Playa & Spa

Hotel Beatriz Playa & Spa aan de prachtige Costa del Carmen. Dit viersterrenhotel met directe toegang tot het strand biedt de perfecte combinatie van zon, zee en strand. Met meerdere zwembaden, restaurants, wellness- en sportfaciliteiten, zul je je nooit vervelen!
Beatriz playa spa

8,1

Vergelijk prijzen van:

of bij...

Beatriz Playa Spa

Positief beoordeeld door:

Verwen jezelf met luxe en comfort!

Bent jij op zoek naar een ontspannen strandvakantie op Lanzarote? Dan is Hotel Beatriz Playa & Spa de perfecte keuze voor jou! Dit viersterrenhotel heeft alles wat u nodig heeft voor een heerlijk verblijf, waaronder meerdere zwembaden, restaurants en wellness-, sport- en kinderfaciliteiten.

Op deze hotelpagina zullen we je meer vertellen over de hoogtepunten van het hotel en de vele faciliteiten en services die het te bieden heeft. Daarnaast zullen we ook de prachtige kamers, de locatie en omgeving, en de redenen waarom je dit hotel zou moeten overwegen bespreken.

Voordelig Beatriz Playa Spa boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel op Lanzarote misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Lanzarote? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels. Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

zwembad van hotel riu paraiso lanzarote
Lanzarote - Spanje

Riu Paraiso Lanzarote

Boek Beatriz Playa Spa voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs