Logo warme bestemmingen

Hotel H10 Ocean Suites

H10 Ocean Suites vlakbij het bruisende Corralejo biedt voor zowel jong als oud genoeg activiteiten en ontspanningsmogelijkheden. Of je nu wilt relaxen bij het zwembad, genieten van de sportfaciliteiten of ronddwalen in de gezellige badplaats, H10 Ocean Suites heeft het allemaal! Bovendien kun je hier verblijven op basis van all inclusive, wat jouw vakantie compleet maakt, heerlijk toch?
zwembad van hotel h10 ocean suites op fuerteventura

8,4

Vergelijk prijzen van:

of bij...

H10 Ocean Suites

Positief beoordeeld door:

H10 Ocean Suites vlakbij het bruisende Corralejo: 24/7 genieten!

H10 Ocean Suites is een viersterrenhotel gelegen in het bruisende Corralejo op Fuerteventura. Dit charmante hotel biedt een fijne ligging met gezellige winkels, restaurants en bars op loopafstand. Het hotel beschikt over ruime en comfortabele kamers, uitstekende faciliteiten en een vriendelijke service.

Voordelig H10 Ocean Suites boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel op Fuerteventura misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Fuerteventura? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels.

Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

Hotel H10 Tindaya op fuerteventura
Fuerteventura - Spanje

H10 Tindaya

Boek H10 Ocean Suites voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs