Logo warme bestemmingen

Hotel Side Star Beach

Al jarenlang één van de populairste hotels in de buurt, Side Star Beach heeft diverse faciliteiten zoals een buitenzwembad, een wellnesscentrum en entertainment. Dit hotel is zowel in de zomer als in de winter een ideale vakantiebestemming. Het historische centrum van Side is gemakkelijk bereikbaar voor als je geïnteresseerd bent in archeologische plekken en lokale winkels en restaurants.
hotel side star beach

8,5

Vergelijk prijzen van:

of bij...

Side Star Beach

Positief beoordeeld door:

Al jarenlang één van de populairste hotels in Side!

Side Star Beach gelegen aan een rustig zandstrand en dichtbij het levendige stadscentrum, biedt je de mogelijkheid om de Turkse cultuur en natuurlijke schoonheid te ontdekken, met een behaaglijk niveau van comfort. Met speciale activiteiten en voorzieningen voor kinderen en senioren, biedt het hotel een divers en plezierig verblijf voor alle leeftijden.

Je merkt direct de aangename faciliteiten Side Star Beach te bieden heeft, waaronder een buitenzwembad en een wellnesscentrum waar je even helemaal tot rust kunt komen. Kinderen hebben hun eigen plekje met een kinderbad en speeltuin, en voor jou is er de kans om de lokale keuken te proeven, zowel in het hotel als in restaurants in de omgeving.

’s Avonds is er muziek en zijn er shows voor vermaak en het hotel organiseert ook activiteiten voor senioren, waardoor het een geschikte bestemming is voor elke leeftijd. De wandelpromenade en het historische centrum zijn er voor wie meer wil zien en leren over de lokale cultuur en archeologie. Of je nu komt om te relaxen, de geschiedenis in te duiken, of de faciliteiten van het hotel te gebruiken, Side Star Beach zorgt ervoor dat je vakantie prettig en memorabel wordt.

Voordelig Side Star Beach boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel met all inclusive in Antalya misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels in Antalya? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels. Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

Mocht je wellicht ook willen uitwijken naar andere plaatsen in Turkije, lees dan ook onze andere veel gelezen blogs waarbij wij jou helpen bij het vinden van hét ideale droomhotel in Turkije. Veel gelezen blogs zoals beste hotels in Side, kinderkorting Turkije & de beste hotels Belek doen het erg goed bij onze lezers. Zoek je een hotel in Alanya? Bekijk dan ook zeker dit veel gelezen artikel met een uitgebreid overzicht met hotels inclusief kermis gelegen in Turkije!

zwembaden Otium Family Eco Club
Side - Turkije

Otium Family Eco Club

Boek Side Star Beach voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs