Logo warme bestemmingen

Hotel Lopesan Abora Buenaventura

Abora Buenaventura by Lopesan Hotels is het perfecte viersterrenhotel op Gran Canaria voor jong en oud. Met meerdere zwembaden en faciliteiten voor kinderen, kunnen gasten heerlijk ontspannen en genieten van hun vakantie. Het hotel biedt ook verschillende sportactiviteiten, de mogelijkheid om all-inclusive te verblijven en het strand ligt op loopafstand. Gelegen in de bruisende badplaats Playa del Inglés, is er genoeg entertainment en restaurants in de buurt.
Zwembad van hotel abora buenaventura by lopesan

8,0

Vergelijk prijzen van:

of bij...

Lopesan Abora Buenaventura

Positief beoordeeld door:

Diverse activiteiten, heerlijk eten en all-inclusive opties!

Abora Buenaventura by Lopesan Hotels is een fantastisch viersterrenhotel op Gran Canaria waar jong en oud een geweldige vakantie kunnen beleven.Met meerdere zwembaden en faciliteiten voor kinderen, kunnen gasten heerlijk ontspannen en genieten van hun vakantie.

Het hotel biedt ook verschillende sportactiviteiten, de mogelijkheid om all-inclusive te verblijven en het strand ligt op loopafstand. Gelegen in de bruisende badplaats Playa del Inglés, is er genoeg entertainment en restaurants in de buurt.

Maar geloof ons niet alleen; de vele positieve reviews van gasten bevestigen de kwaliteit en het plezier dat je kunt verwachten tijdens een verblijf in dit hotel. Lees ze zelf maar eens!

Voordelig Lopesan Abora Buenaventura boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel op Gran Canaria misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Gran Canaria? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels.

Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

tui blue orquidea
Gran Canaria - Spanje

TUI BLUE Orquidea hotel

Boek Lopesan Abora Buenaventura voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs