Logo warme bestemmingen

Hotel Dreams Lanzarote Playa Dorada

Droom je van een luxueuze en ontspannende vakantie aan het strand? Dan is Dreams Lanzarote Playa Dorada Resort & Spa de ideale bestemming voor jou. Dit vijfsterrenhotel in Playa Blanca, Lanzarote, biedt een stijlvolle inrichting, verwarmde zwembaden en tal van faciliteiten voor zowel jong als oud. Geniet van de nabijheid van het strand en de mogelijkheid om all-inclusive te verblijven. Met een handvol restaurants en verschillende types kamers, inclusief clubkamers voor extra luxe, is dit het resort waar je moet zijn!
uitzicht van hotel dreams lanzarote playa dorada in lanzarote

8,7

Vergelijk prijzen van:

of bij...

Dreams Lanzarote Playa Dorada

Positief beoordeeld door:

Geniet van de verwarmde zwembaden en heerlijk eten!

Dreams Lanzarote Playa Dorada Resort & Spa is een vijfsterren hotel dat echt alles heeft wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Met een stijlvolle inrichting, verwarmde zwembaden en een scala aan faciliteiten, is dit resort de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van luxe en ontspanning. Gelegen aan het strand in het pittoreske Playa Blanca op het prachtige eiland Lanzarote, biedt dit hotel een ideale locatie om te genieten van de zon, zee en het strand.

Met ruim 450 kamers biedt dit resort accommodaties van hoge kwaliteit, variërend van standaardkamers tot luxueuze club-kamers met een prachtig uitzicht op het zwembad of de zee. Alle kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen en bieden een comfortabel toevluchtsoord na een dag vol zon en activiteiten. Bovendien kun je tijdens je verblijf genieten van all-inclusive maaltijden en drankjes, waardoor je je nergens zorgen over hoeft te maken en optimaal kunt genieten van je vakantie. Heerlijk toch?

Voordelig Dreams Lanzarote Playa Dorada boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel op Lanzarote misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Lanzarote? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels. Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

zwembad van hotel riu paraiso lanzarote
Lanzarote - Spanje

Riu Paraiso Lanzarote

Boek Dreams Lanzarote Playa Dorada voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs