Logo warme bestemmingen

Hotel Bahiazul Resort Fuerteventura

Stel je voor: een prachtige villa met een privézwembad op het zonnige Fuerteventura. Dat is precies wat je kunt verwachten van Villas & Clubs Bahiazul in Corralejo. Dit viersterrencomplex biedt niet alleen luxueuze accommodaties, maar ook een wellnesscentrum, fitnessruimte en restaurant. Met een rustige ligging vlakbij het gezellige centrum en de prachtige stranden van Corralejo, belooft dit de perfecte zonvakantie vol comfort en privacy te worden!
zwembad van hotel bahiazul resort op fuerteventura

9,2

Vergelijk prijzen van:

of bij...

Bahiazul Resort Fuerteventura

Positief beoordeeld door:

Ontdek ultieme luxe in privézwembadvilla's!

Villas & Clubs Bahiazul is een viersterrenhotel dat een unieke vakantie-ervaring op het prachtige eiland Fuerteventura biedt. Met luxe villa’s, een wellnesscentrum, een fitnessruimte en een restaurant, heb je alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf.  Deze rustige locatie in de buurt van het centrum van Corralejo en het strand zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van een ontspannende vakantie vol privacy.

In het prachtige domein van Villas & Clubs Bahiazul draaide alles om het welzijn en comfort van de gasten. Te midden van een oase van rust en sereniteit bevond zich het wellnesscentrum, een ware toevluchtsoord voor ontspanning. Hier kan jij je onderdompelen in een wereld van rust en herstel!

Voordelig Bahiazul Resort Fuerteventura boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel op Fuerteventura misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Fuerteventura? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels.

Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

Hotel H10 Tindaya op fuerteventura
Fuerteventura - Spanje

H10 Tindaya

Boek Bahiazul Resort Fuerteventura voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs