Logo warme bestemmingen

Hotel Royal Palm Resort & Spa

Als je op zoek bent naar een adults only resort met een rustige ligging aan het strand, meerdere zwembaden voor verkoeling en een wellnesscentrum van maar liefst 2.000 m², dan Royal Palm Resort & Spa op Fuerteventura waar je moet wezen! Laat je onderdompelen in luxe en geniet van de Spaanse zon in dit viersterrenresort… heerlijk hoor!
uitzicht van hotel royal palm resort&spa op Fuerteventura

8,3

Vergelijk prijzen van:

of bij...

Royal Palm Resort Spa

Positief beoordeeld door:

Een luxe adults only resort waar je niets ontbreekt!

Het Royal Palm Resort & Spa is een veelzijdig resort voor volwassenen die op zoek zijn naar rust, strand en luxe. Met meerdere zwembaden, een spa en een rustige ligging aan het strand, biedt dit viersterrenresort alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met moderne voorzieningen en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder restaurants met heerlijke specialiteiten, een wellnesscentrum en diverse sportmogelijkheden!

Voor de sportievelingen zijn er faciliteiten voor tafeltennis, volleybal en fitness. Je kunt ook een potje tennis spelen tegen betaling. En als je op zoek bent naar ultieme ontspanning, breng dan een bezoek aan het wellnesscentrum van 2.000 m². Hier kun je tegen betaling genieten van de sauna, het solarium, het stoombad en een ontspannende massage.

Voordelig Royal Palm Resort Spa boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel op Fuerteventura misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Fuerteventura? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels.

Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

Hotel H10 Tindaya op fuerteventura
Fuerteventura - Spanje

H10 Tindaya

Boek Royal Palm Resort Spa voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs