Logo warme bestemmingen

Hotel Secrets Bahia Real Resort & Spa

Secrets Bahia Real Resort & Spa in de Moorse stijl biedt een adults only formule, ruime zwembaden, een ligging aan zee en een uitgebreid wellnesscentrum. Met een breed scala aan kameropties, waaronder club-kamers en all inclusive-opties, is er voor elk wat wils!
zwembad in hotel bahia real resort&spa op Fuerteventura

9,1

Vergelijk prijzen van:

of bij...

Secrets Bahia Real Resort Spa

Positief beoordeeld door:

Een paradijs waar luxe, stijl en comfort samenkomen!

Stel je eens voor: je wordt wakker in een adembenemend paleis aan de kust van Fuerteventura. Het Secrets Bahia Real Resort & Spa is een waar paradijs waar luxe, stijl en comfort samenkomen.

Met een Moorse bouwstijl en een scala aan luxe services, waaronder een adults only formule, club-kamers en een all inclusive-optie, is dit vijfsterrenhotel de ideale bestemming voor een zonvakantie.

De ruime zwembaden, de ligging aan zee en het uitgestrekte wellnesscentrum maken je verblijf compleet. Niet voor niets is dit hotel alom geprezen door gasten die hier hun vakantie hebben doorgebracht!

Voordelig Secrets Bahia Real Resort Spa boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel op Fuerteventura misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Fuerteventura? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels.

Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

Hotel H10 Tindaya op fuerteventura
Fuerteventura - Spanje

H10 Tindaya

Boek Secrets Bahia Real Resort Spa voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs