Logo warme bestemmingen

Hotel Mirador Maspalomas by Dunas

Mirador Maspalomas by Dunas is de ideale plek voor een ontspannen en onvergetelijke familievakantie. Dit driesterren hotel in Maspalomas, Gran Canaria, biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie met het hele gezin. Met (verwarmde) zwembaden, speciale kinderfaciliteiten en comfortabele kamers kun je hier volop genieten. Bovendien is er een all-inclusive optie beschikbaar waardoor je onbeperkt kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Ontdek het duingebied van Maspalomas, ga golfen of bezoek de hoofdstad Las Palmas.
zwembad van hotel Mirador Maspalomas by Dunas in Gran Canaria

8,4

Vergelijk prijzen van:

of bij...

Mirador Maspalomas by Dunas

Positief beoordeeld door:

Ideale plek voor een ontspannen familievakantie

Mirador Maspalomas by Dunas heeft alles in huis voor een geslaagde (familie)vakantie. Dit driesterrenhotel op Gran Canaria biedt een scala aan faciliteiten en comfortabele kamers. Het hoogtepunt van dit hotel is de mogelijkheid tot all-inclusive, waardoor je onbeperkt kunt genieten van al het lekkere eten en drinken. Bovendien is de ligging van het hotel ideaal, met diverse restaurants en een groot winkelcentrum op loopafstand. Daarnaast kun je genieten van alle gemakken van de stad Maspalomas en de prachtige stranden in de buurt. Mirador Maspalomas by Dunas is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen en zorgeloze vakantie!

Voordelig Mirador Maspalomas by Dunas boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel op Gran Canaria misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels op Gran Canaria? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels.

Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

tui blue orquidea
Gran Canaria - Spanje

TUI BLUE Orquidea hotel

Boek Mirador Maspalomas by Dunas voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs