...

Hotel The Three Corners Rihana Resort

Three Corners Rihana in El Gouna, aan de Rode Zee, combineert de gastvrijheid met diverse faciliteiten: een privéstrand, meerdere zwembaden, en een variëteit aan heerlijke eetgelegenheden waaronder Nicole’s Greenhouse en Chez Pascal. Het resort biedt een rijk animatieprogramma, een Nederlandstalige kidsclub, en toegang tot de ‘Makani Beach Club’ voor watersporten en dit allemaal dicht bij het levendige centrum van El Gouna. The Three Corners Rihana Resort is niet voor niets één van de populairste resorts in Egypte!

Three Corners Rihana Resort

Positief beoordeeld door:

Three Corners Rihana is hét hotel met een Nederlandse kidsclub!

Het Three Corners Rihana Resort, gelegen aan de sprankelende Rode Zee in El Gouna, belooft een onvergetelijke vakantie. Dit resort, onderdeel van de Three Corners keten, is de perfecte combinatie van zon, zee en strand met een vleugje Belgische gastvrijheid. In het bruisende centrum van El Gouna vind je talloze winkels, sfeervolle restaurants en bars.

Binnen het resort kun je relaxen aan het zwembad, op het exclusieve goudgele zandstrand, of meedoen met de activiteiten van het animatieteam. Culinaire liefhebbers zullen smullen in Nicole’s Greenhouse met vegan en vegetarische opties, de themabuffetten in het hoofdrestaurant, authentieke Belgische gerechten in Chez Pascal, Italiaanse lekkernijen in Dolce Vita, en het ‘Dine Around’ programma. Sluit je avond af in de vernieuwde Peanuts Bar, gezellig!

Wat wij persoonlijk erg prettig vonden aan Three Corners Rihana Resort is dat het grote deel van het personeel Nederlands spreekt zodat je makkelijk geholpen kunt worden. Het resort biedt ook toegang tot de nieuwe ‘Makani Beach Club’ in het noorden van El Gouna, een paradijs voor watersportliefhebbers, een gratis shuttlebus brengt je daarheen voor activiteiten zoals kitesurfen, paddleboarden of een ontspannende massage.

Voordelig Three Corners Rihana Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Hotel informatie

The Three Corners Rihana Resort biedt meerdere activiteiten, service en entertainment tijdens je vakantie. Ze bieden een scala aan voorzieningen zoals een fitnessruimte, een dagelijks animatieprogramma voor alle leeftijden, en een kidsclub die de kids bezig zal houden terwijl jij wat tijd voor jezelf hebt. Als het op eten aankomt, verwacht dan een diversiteit aan smaken in het buffetrestaurant, met een buitenterras als je graag een keer onder de sterren wilt dineren, evenals gespecialiseerde restaurants waaronder een Italiaanse keuken en een steakhouse voor de vleesliefhebbers.

Je dorst lessen is eenvoudig met 6 bars verspreid over het hotelcomplex, perfect voor een snel drankje tussen activiteiten door. Three Corners Rihana Resort is ook een droom voor liefhebbers van zwembaden, met opties voor zowel volwassenen als kinderen, inclusief waterglijbanen en uitgeruste zonneterrassen. Voor de kleintjes biedt het resort 2 kinderbaden en 4 waterglijbanen, plus een miniclub en speeltuin voor dagen vol plezier. Terwijl zij spelen, kun je jezelf trakteren op een bezoek aan de wellnessruimte, sauna- en massagefaciliteiten op jou wachten!

Foto's

Boek voordelig via de goedkoopste reisaanbieders

Misschien ook wel leuk

Is dit hotel in El Gouna misschien toch niet waar je naar op zoek bent? Waarom zou je dan niet kiezen voor één van de andere populaire hotels in El Gouna? De selectie hieronder is zorgvuldig samengesteld op basis van de hoogste beoordelingen van Zoover, Tripadvisor, Google én onze eigen ervaringen in de betreffende hotels.

Alle geselecteerde hotels hebben minimaal 4 uit 5 sterren op Google-reviews & minimaal het cijfer 8.0 op Zoover*. Zo weet jij zeker dat dit hotel ook door honderden andere toeristen goed beoordeeld is!

Boek Three Corners Rihana Resort voordelig via:

Laat je inspireren door onze meest gelezen blogs

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.